Inschrijven demo Oss 19/20 Mei!!

Aan alle demorijders, liefhebbers,

 

Over een kleine 2 weken staat de demo te Oss weer op het SAM programma. Het gaat weer een ouderwets pinksterweekend worden, met 2 dagen vol motorhistorie. De demo gaat op  19 mei beginnen met (geen tijdwaarneming) trainingen van de solo demo, tussendoor gaat de Endurance zijn trainingen doen om dezelfde dag in de namiddag te beginnen met de 3 uren van Oss. Deelname staat voor iedereen open die voldoet aan de regels van de SAM, deze regels zijn allemaal te lezen op de website van de SAM. De (19 Mei) eerste dag zal bestaan uit training voor de demo met aansluitend de 3 uren van Oss. De (20 Mei) 2e dag is een complete demo dag volgens normaal stramien. Jaarleden van de SAM worden nogmaals verzocht zich voor de demo in te schrijven. Hieronder vindt u de info mbt het inschrijven en kosten van de demo:

 

Jaarleden met MON licentie kosten Endurance:

150 euro inschrijfkosten per team  

10 euro transponder (uiteraard vervalt dit bedrag indien een eigen transponder wordt gebruikt)

Jaarleden kosten deelname demo beide dagen:

Kosten extra dag 10 euro

Extra klasse is 10 euro

Transponderhuur 10 euro

 

Daginschrijvers Endurance kosten:

150 euro inschrijfkosten per team.

25 euro MON dagverzekering per rijder

10 euro donatie/administratiekosten per rijder

Transponderhuur 10 euro (uiteraard vervalt dit bedrag indien een eigen transponder wordt gebruikt)

Deelname demo daginschrijvers:

Inschrijfkosten per dag 25 euro, beide dagen dus 50 euro.

Per dag dagverzekering MON 25 euro  LET OP: Als je beide dagen wilt demo rijden moet je dus voor beide dagen een daglicentie aanvragen bij de MON!!

10 euro donatie/administratiekosten.

 

Inschrijven gaat via de SAM site:

Inschrijven 3 uren van Oss

Inschrijven classic demo Oss 19/20 Mei

Dagverzekering via de MON aanvragen:

Aanvragen daglicentie/verzekering MON

 

Indien jouw motor nog geen SAM toelating sticker heeft ga naar, Toelatingscomissie SAM  Of schrijf een mail aan dit adres.

 

Bedragen over te maken via bank, op de dag zelf is er beperkt ruimte om contant te betalen.

s.v.p overmaken naar bankrekeningnummer. NL49RABO0315918764 ten name van Stichting Aanvullende Motorsport. Met vermelding naam startnummer en klasse. 

 

Mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag,

mvg

Het bestuur SAM

Toelatingsdag SAM 2024 weer achter de rug!

Afgelopen Zaterdag was het weer zover: de jaarlijkse toelatingsdag werd weer gehouden bij Star-Twin motors Loenen. Zoals altijd doen we dit is samenwerking met Star-Twin motors tijdens de "koningsasserdag". Het weer was weer prima, alhoewel er een paar tenten wegwaaide...Dit jaar was er wederom een grote opkomst van toekomstige en leden van de SAM. Tijdens zo'n dag ga je ook echt het gevoel krijgen "tis weer begonnen het seizoen". Het bestuur SAM dankt Star-Twin motors voor het faciliteren van de toelatingsdag en natuurlijk alle SAMmers die aanwezig waren. De volgend happening van de SAM zal zijn de testdag Lelystad op Zaterdag 20-4-2024. Jolanda Reichart-Brouwer bedankt voor de foto's.

 

SAM Toelatingsdag 2024

Het is bijna zover, het demo jaar staat te beginnen! Het zal waarschijnlijk iedereen bekend zijn dat we het nieuwe seizoen beginnen met de toelatingsdag bij Star-Twin motors te Loenen. Voor dit jaar hebben we weer een groot aantal nieuwe motoren te schouwen, deze deelnemers zijn hiervan op de hoogte gesteld door Erik Neeskens. Voor diegene die nog het toelatingsformulier moeten invullen doet dit aub. Het formulier is hier te vinden:  Toelating motoren voor deelname SAM demo.    invullen terug sturen aan  sam.toelating@gmail.com 

De dag zal dus zijn op Stille Zaterdag, 30 maart 2024, begint om 10.00 uur en eindigt zo rond 15.00 uur. Locatie is:

Star Twin Motors

Kanaal Zuid 484, 7371 GL Loenen

Routebeschrijving:

Star Twin motors loenen

 

 

 

 

 

Eindelijk het verslag van de jaarvergadering!!!!

Alhoewel we de vergadering al langere tijd van een datum hadden voorzien, een locatie was nog niet gevonden! Dankzij Leen en Petra de Heer was snel iets gevonden. Voor vele was het misschien niet gelijk om de hoek, maar toch was de zaal vol. Gelukkig kregen we vooraf veel bevestigingen van deelnemers die wilde komen, en kregen we helaas ook veel afzeggingen.......de mannengriep heerst! De zaal was open vanaf 18.00 uur....de eerste stonden gelijk al voor de deur, nog mooier waren al binnen voordat Noud en ik er waren, mooi op tijd dus allemaal.  Nadat enkele deelnemers een woord vooraf hadden gesproken kon de jaarvergadering beginnen. Bedoeling was om het e.e.a. toe te lichten van het afgelopen jaar, en hoe de SAM er voor staat. Onderaan kan je de verkorte versie van de presentatie terug lezen.

Lees meer »