Het laatste nieuws over de demo te Oss!!

De inschrijvingen lopen aardig binnen en de demo in Oss belooft een mooi spektakel te worden. Veel vragen waar we afgelopen week nog geen antwoord op hebben gegeven, simpelweg: we zijn er nog druk mee. Hieronder vragen met antwoorden:

 

Vanaf hoe laat is de paddock geopend: op 18 mei vanaf 12:00 is de paddock toegankelijk voor deelnemers van de Endurance en demo. Er zal iemand aanwezig zijn die jullie naar een plek stuurt, volg zijn/haar aanwijzingen aub op.

Is er water op de paddock: ja er is beperkt wat er op de paddock.

Is er stroom op de paddock: ja er is stroom (dag en nacht) op de paddock, maar LET-OP het is en blijft tijdelijke infra. Het risico van uitval blijft aanwezig, heb je dus gegarandeerd stroom nodig in de nacht, zorg dan zelf voor een alternatief aub. Zoals iedereen weet staat er een generator en geen kernreactor. Dus kachels van 7000W gaan problemen opleveren.

Kunnen we op maandag de motoren nog laten keuren: Ja dat kan, tussen 08:00 en uiterlijk 08:30 uur zal geschouwd worden. Heb je nu nog een motor die überhaupt niet is toegelaten wordt het moeilijk op maandag. Kom je op Zondag laat in de dag, kunnen we misschien nog wat regelen.

 

De eerste dag is een training en dus zullen er geen transponder aan te pas komen, behalve uiteraard voor de Endurance. De motorkeuring voor de Endurance zal in de middagpauze plaatsvinden. Dat betekent na einde ochtendemo de motoren naar de pits en gereed maken voor de rijdersbriefing/keuring en eerste training 13:00 uur. Dus Heren/Dames Endurance rijders, u moet om 12:00 uur aanwezig zijn in de pits!!!

Transponder voor de deelnemers aan de Maandag demo worden uitgereikt tijdens het inschrijven op de Zondag! Het wordt voor ons een stuk makkelijker indien iedereen keurig gepast betaalt of het overmaakt per bank. Uiteraard geldt dit niet voor de jaarleden die voor 1 jaar hebben betaald. Denk zelf ook aan de 2e klasse.

 

Indien jaarleden hun bijdrage aan de SAM nog niet hebben voldaan zullen zij gewoon het normale inschrijfgeld moeten voldoen! Het hebben van een MON licentie betekent niet dat je gratis mag meerijden. Mocht hierover onduidelijk zijn neem dan aub contact op met onze penningmeester via dit mailadres.

 

Mochten er nog vragen zijn, zullen we die in de loop van deze week nog communiceren, incluis de inschrijvers aan het evenement. De klasse indeling met de bijbehorende transponderlijst zal nog worden verstuurd. Maar dan moeten we wel weten wie er komt, dus als de sode.......mieter inschrijven aub. 

 

mvg

Het bestuur SAM
Route naar circuit De Geer Oss

Inschrijving-endurance-3-uren-van-oss-19-mei-2024

Inschrijven-classic-solo-demo-oss-d.d.19/20-05-2024

Aanvragen daglicentie/verzekering MON

Het laatste nieuws over de demo te Hierden!!! 

 

Het blijft altijd een zware bevalling.....de demo te Hierden. In de voorbereiding was er al veel ruis.....veel jaarinschrijvers die zouden kunnen gaan zorgen dat de baan te vol wordt. Resultaat is dat Hierden vol is!! De klasse's zijn ingedeeld en het schema is klaar. Dit jaar zullen we voor de eerste keer 4x rijden op 1 dag. Natuurlijk moet er dan wel worden bij gezegd "als alles goed gaat"! Als er te veel onderbrekingen zijn, moeten we gaan aanpassen.

De verwachting was dat alle klassen overvol zouden gaan zitten en dat er geen daginschrijving mogelijk zou zijn. Gelukkig is dat meegevallen, er was dus plaats voor enkele daginschrijvers. Deze zijn allemaal al geïnformeerd en de inschrijving is nu offline. Voor diegene die dus geen jaarlid zijn, zitten in de bijlage de documenten die u moet invullen, gelieve dit asap te doen. Het zou fijn zijn als we de formulieren terug hebben nog voor het evenement. Voor diegene die willen overnachten, van bv Vrijdag op zaterdag, mag er niet op de paddock worden overnacht. Als alternatief kun je dan gebruikmaken van de mini-camping De Dunnen, dat is nog geen 500 meter van het parcours. 

Natuurlijk een hartelijke dank uitspreken naar de sponsoren van dit evenement..

 

Hieronder de links naar het circuit en camping,

Route naar het circuit

Camping de Duunnen

 

Als er gekozen wordt om ter plekke te betalen, gelieve dit gepast te doen. Dat scheelt een hoop werk, mocht je het niet meer weten:

Transponderhuur 10 euro

Dagverzekering 25 euro

Daginschrijving demo 25 euro

Donatie/administratie 10 euro

 

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag,

tot Zaterdag,

Het bestuur SAM

Daglicentie WA SAM Demo 2024 NIEUW Pdf
PDF – 123,6 KB 29 downloads

SAM testdag Lelystad

Morgen, d.d. 20-04-2024, is het  dan zover: de testdag te Lelystad!! Meer dan voldoende inschrijvers voor deze dag echter de weersverwachting gooit een beetje roet in het eten. Iedereen is ondertussen geinformeerd en de meeste deelnemers hebben beloofd de zon mee te brengen. Uiteraard ben je ook welkom om te komen kijken, graag tot morgen!!

Tijdschema Testdag Lelystad Classic Demo 2024 Pdf
PDF – 114,0 KB 20 downloads

Vragen...hoe moet ik...wat moet ik doen om mee te kunnen rijden bij de SAM.

Om mee te kunnen rijden bij de SAM zijn er 2 mogelijkheden:

Je wordt jaarinschrijver bij de SAM en mag meedoen met alle demo's incluis de dag te Lelystad. Regeling mbt de transponders wordt nog bekend gesteld. Als je jaarlid wordt, wacht dan rustig af aub, ga niet gelijk geld overmaken, dit geldt ook voor deelname aan een 2e klasse.

Je wordt daginschrijver en schrijft dus voor iedere demo separaat in, de dag in Lelystad is dan niet voor jou.

JAARINSCHRIJVER wordt je door dit formulier in te vullen  Jaarinschrijving 2024  Lees vooral rechts naast het formulier wat het kost en hoe je moet voldoen. De verzekering gaat niet via de SAM maar via de MON...Licentie aanvragen MON

Dus in het kort:

Wie voor 1 maart 2024 zijn startbewijs MON ( € 90) plus de donatie SAM (€ 35) plus de jaarinschrijving voor deelname aan alle demo's (€ 120) heeft betaald is zeker van zijn/haar huidige startnummer. Hierna komen resterende startnummers voor overleg met u beschikbaar.

Als je de link naar de MON aanklikt moet je eerst een account aanmaken, ga naar licentie, vervolgens baansport kiezen en dan de SAM aantikken en formulier invullen.

DAGINSCHRIJVER kunnen zich inschrijven als het formulier wordt gepubliceerd. Dit wordt enkele weken voor de desbetreffende demo gedaan. Ook zij moeten naar de site van de MON om een dagverzekering te regelen. De kosten voor daginschrijving is dan 10 euro donateur, 25 euro deelname, deze bedragen (35 euro) te voldoen aan de SAM. De verzekering gaat via de MON en is 25 euro en te voldoen aan de MON. Nogmaals het e.e.a. zal ruim van tevoren worden bekend gesteld.

Betalingen voor de SAM donatie en de jaarinschrijving s.v.p. overmaken naar bankrekeningnr. NL49RABO0315918764 ten name van Stichting Aanvullende Motorsport. Vermeld duidelijk naam,klasse en startnummer. Voor betalingen van het MON startbewijs ontvangt u informatie van de MON organisatie.

Uiteraard gelden deze gegevens ook voor de daginschrijvers.

Hopenlijk is het nu wat duidelijker voor eenieder,

 

mvg

Het bestuur SAM