Inschrijven Classic demo Meerkerk d.d. 06-07-2024

Vanaf nu is de inschrijving geopend voor Meerkerk. Het is een nieuw parcour in de SAM lijst maar het beloofd weer wat moois te worden. De polderboy's uit Meerkerk zijn er nog druk mee bezig maar de uitnodiging om een demo in hun stad te organiseren hebben ze samen met de SAM met beide handen aangepakt.

Op dit moment zijn we nog druk met het tijdschema maar dat zal deze week met nog wat extra info met de inschrijvers worden gedeeld. Voor alle duidelijkheid het kampioenschap en de dagprijzen zijn vanaf dit jaar alleen voor de SAM jaarleden voor bestemd. Laatst tijdens een demo kreeg ik een aanvaring hierover met een teleurgestelde daginschrijver. Wil je toch graag voor de dagprijzen meedoen, dat kan! Wordt dan donateur/lid en betaal 35 euro en klaar! Je hoeft dan geen jaarinschrijver te worden maar kies de demo(s) uit die je graag wit rijden. De dagverzekering zoals altijd on-line via de MON verkrijgbaar  

Aanvragen daglicentie/verzekering MON  

KOSTEN DEELNAME DAGINSCHRIJVER:

Inschrijfgeld deelname demo=25 euro

Donatie/administratiekosten=10 euro

Dagverzekering via de MON=25 euro

2e klasse meedoen= 10 euro

Helaas staan er in Meerkerk geen zijspannen aan de start. De SAM probeert aan enige jaren om de zijspannen aan zich te binden, het lukt gewoon niet om voldoende spannen aan de start te krijgen. Waaraan het ligt weten we niet, we zien wel bij andere demo's voldoende spannen rond rijden. Hoe het ook zij uiteindelijk moet het allemaal kloppen en dat doet het helaas niet. Vandaag hebben we in het bestuur erover gesproken en hebben het besluit snel genomen om de zijspannen (voorlopig) niet meer op te nemen in de demo's. De tijd zal het leren of de zijspanrijders iets zien in de SAM of niet!!

Mocht je een kopie willen hebben van jou inschrijving, scroll dan helemaal naar onderen daar vindt je een hokje met "stuur mij een kopie". Zoals gezegd de huishoudelijke mededelingen volgen.

 

 

Route beschrijving parcour Meerkerk

 
Betalingen voor de SAM donatie/administratiekosten en/of de jaarinschrijving s.v.p. overmaken naar bankrekeningnr. NL49RABO0315918764 ten name van Stichting Aanvullende Motorsport. Onder vermelding van naam,klasse en startnummer.