Inschrijven Classic demo Meerkerk deel 2

De afgelopen dagen stond de daglicentie bij de MON niet aan! Die staat nu weer on-line dus de daginschrijvers kunnen hun daglicentie aanvragen,  Aanvragen daglicentie/verzekering MON  Er is de afgelopen periode veel overleg geweest omtrent de zijspannen, met als resultaat: ze staan op het programma van Meerkerk. Het tijdschema is daardoor iets aangepast, we beginnen 20 minuten eerder met de zijspannen. Verder blijft het schema gelijk, later wordt het e.e.a. gepubliceerd of toegestuurd. De inschrijving voor Meerkerk sluiten we komende Donderdag om 00:00 uur.  Schrijf je dus snel in, das voor ons ook zo makkelijk!!!

Inschrijven Classic demo Meerkerk d.d. 06-07-2024

Vanaf nu is de inschrijving geopend voor Meerkerk. Het is een nieuw parcour in de SAM lijst maar het beloofd weer wat moois te worden. De polderboy's uit Meerkerk zijn er nog druk mee bezig maar de uitnodiging om een demo in hun stad te organiseren hebben ze samen met de SAM met beide handen aangepakt.

Op dit moment zijn we nog druk met het tijdschema maar dat zal deze week met nog wat extra info met de inschrijvers worden gedeeld. Voor alle duidelijkheid het kampioenschap en de dagprijzen zijn vanaf dit jaar alleen voor de SAM jaarleden voor bestemd. Laatst tijdens een demo kreeg ik een aanvaring hierover met een teleurgestelde daginschrijver. Wil je toch graag voor de dagprijzen meedoen, dat kan! Wordt dan donateur/lid en betaal 35 euro en klaar! Je hoeft dan geen jaarinschrijver te worden maar kies de demo(s) uit die je graag wit rijden. De dagverzekering zoals altijd on-line via de MON verkrijgbaar  

Aanvragen daglicentie/verzekering MON  

KOSTEN DEELNAME DAGINSCHRIJVER:

Inschrijfgeld deelname demo=25 euro

Donatie/administratiekosten=10 euro

Dagverzekering via de MON=25 euro

2e klasse meedoen= 10 euro

Aanpassing artikel: er doen wel zijspannen mee..gelukkig!

Mocht je een kopie willen hebben van jou inschrijving, scroll dan helemaal naar onderen daar vindt je een hokje met "stuur mij een kopie". Zoals gezegd de huishoudelijke mededelingen volgen.

 

 

Route beschrijving parcour Meerkerk

 

Betalingen voor de SAM donatie/administratiekosten en/of de jaarinschrijving s.v.p. overmaken naar bankrekeningnr. NL49RABO0315918764 ten name van Stichting Aanvullende Motorsport. Onder vermelding van naam,klasse en startnummer.