Demo Meerkerk..voor de 1ste keer!!

Afgelopen weken erg hard gewerkt om het evenement voor elkaar te krijgen. Met natuurlijk de vragen: hoe wordt het weer, wat gaan de rijders ervan vinden en vooral gaat het allemaal lukken om op tijd klaar te zijn!!

Nou ondertussen is de demo achter de rug en weten we hoe het gelopen is. Het was een superdag met veel wind maar ook veel mooie weer. Heel veel publiek wat soms niet in de hand te houden was, veel publiciteit in de regionale pers. Natuurlijk zijn er wat punten van aandacht, wij als bestuur van de SAM realiseren ons dat heel goed! Maar ook voor ons geldt dat er maar 7 dagen in de week zitten en we niet voor het cijfer 10 kunnen gaan. Resultaat is dat er zaken blijven liggen, doel is om vooral de demo tot een goed resultaat te brengen.

Wat vooral van belang is: mensen in de locatie waar de demo(s) gehouden worden, vrijwilligers, BACO,s etc. In Meerkerk hadden we de lokale motorclub die de BACO,s leverden, allemaal lid van MC de BalieBikers! Onze eigen rijders uit de omgeving Meerkerk, de Polderboys!! Alle omwonende en bedrijven die hun steun hebben gegeven, zonder hun morele steun, en ter beschikking stellen van mens en materieel, wordt het toch allemaal een stuk moeilijker.

Als kers op de taart kwam de Burgemeester, Dhr. Sjors Frolich, het evenement openen. De Burgervader was heel erg te spreken over het evenement en was zichtbaar onder de indruk van het dondergeweld in zijn gemeente. Al met al een zeer geslaagd evenement met veel publiek......Mocht ik iemand vergeten zijn...jullie ook bedankt!

 

p.s foto's aanklikken voor onderschrift...en de inschrijving voor Zwaagdijk-Oost gaat vandaag open